Länkar

 
http://www.transportstyrelsen.se - På den här sidan har vi samlat några av de vanligaste frågorna som  Transportstyrelsen och Trafikverket får om körkort och förarbevis.
 
http://www.korkort.se - Förbered dig på bästa möjliga sätt och klara Trafikverkets kunskapsprov för bil och motorcykel körkort. Körkortsfrågorna är en interaktiv trafikskola som på ett enkelt sätt förmedlar den teoretiska kunskapen enligt Trafikverkets senaste kursplan.
 
http://www.trafikverket.se - På Trafikverkets hemsida kan du läsa mer angående regler, skyltar och andra saker som du behöver veta innan du far ut på vägarna.
 
http://www.handledare.se - Detta är webbplatsen för dig som är handledare och övningskör för B-körkort!  Webbplatsen publiceras av STR - Sveriges Trafikskolors Riksförbund - en organisation för trafikskoleföretag vilka bedriver yrkesmässig förarutbildning.
 
http://www.str.se - Här finns information för dig som ska ta körkort, vara handledare eller på annat vis är intresserad av körkortsutbildning. Hit kan du vända dig vid ev. reklamation